Archivy

Výlety nejen s dětmi

Skvělá kniha ve formě turistického průvodce a jak název napovídá nemusí být určena pouze pro výlety s dětmi.  Kniha obsahuje 1600 tipů kam vyrazit po Česku. Kniha je vhodná pro plánování výletů napříč republikou.

Knížka se stovkami stručně popsaných výletních tipů, příběhů, zajímavostí a cestovatelských superšpeků bude skvělým pomocníkem na vašich cestách, až budete chtít prozkoumat

Read more

Sedm zákonů

Mimořádně zajímavá kniha zařazená do kategorie populárně naučné literatury. Pojednává  o tom jak se civilizace rodí, rostou a upadají. Zajímavá kniha, která určitě zaujme hodně čtenářů.

Žijeme v epoše, která nemá obdoby? Je náš svět tak unikátní, jak si myslíme? A budeme první civilizací, která poroste věčně? Nebo je vše prostě jinak a jsme jen dalším kamínkem

Read more

Bad Aussee

V severozápadní části rakouského Štýrska (Steiermark) leží nedaleko městečka Bad Aussee v nadmořské výšce 800 m.n.m. alpská zahrada (Alpengarten Bad Aussee). Tato stará romantická zahrada se nachází cca 20 km od turisticky oblíbeného Halštatského jezera (Hallstätter See) a určitě stojí za to jí navštívit.
Historie zahrady v Bad Aussee
Zahrada byla založena v roce 1913 tehdejším evangelickým farářem Dr

Read more

Back to top